Κάποιοι  λένε ότι οι διάσημοι (celebrities ελληνιστή) στην σύγχρονη κοινωνία , είναι ότι ήταν οι θεοί του Ολύμπου στην ελληνική αρχαιότητα. Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών και τα φώτα των κινηματογραφικών/τηλεοπτικών συνεργείων  διογκώνουν το μύθο τους κάνοντας τους πρότυπα, είδωλα και σημείο αναφοράς για τους.. «κοινούς θνητούς».

Το diasimes.net «χτίζει» εδώ έναν ηλεκτρονικό.. Όλυμπο, βάζοντας επάνω του, από την κορυφή .. μέχρι τους πρόποδες, τις ωραιότερες, θελκτικότερες και φυσικά διάσημες γυναίκες της γης.

Είτε με δικά μας scans, είτε  με webfinds θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε εδώ μια μεγάλη βάση δεδομένων ανοικτή προς όλους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σερφάρετε άφοβα στις σελίδες μας και αν επιθυμείτε να μας στηρίξετε με ένα like or follow στα socials media.
-----
Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο διάσημων γυναικών ελληνίδων και ξένων. Οι φωτογραφίες που αναρτώνται στο blog είναι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά / έντυπα,  στον ηλεκτρονικό τύπο ή εικόνες από social media που οι ίδιες οι διάσημες ανάρτησαν στο προφίλ τους.
Τα videos που αναρτώνται στο blog είναι αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες ή σειρές. Στο diasimes.net αγαπάμε τις όμορφες διάσημες γυναίκες και φτιάξαμε αυτόν εδώ τον τόπο για τους φανατικούς ακόλουθους αυτών. Μένουμε πάντα σε αυτά που οι ίδιες οι διάσημες θέλησαν να προβάλουν, χωρίς να εισχωρούμε σε προσωπικές στιγμές (αδημοσίευτες φωτογραφίες).
Αν παρόλα αυτά κάποιος πιστεύει ότι θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο ας επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email για να αφαιρέσουμε το υλικό που τον αφορά .

diasimes.net
 
Diasimes.NET © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top